Examendata

Op elke genoemde locatie wordt zowel een F- als N-examen gehouden, tenzij anders aangegeven. Bij de aanmeldprocedure krijgt u een keuzevakje waarmee u het soort examen kunt kiezen. Als er meer data open staan kunt u ook de datum (met de daarbij behorende locatie) kiezen. Klik op het driehoekje om de keuzemogelijkheden te zien. Als u het formulier hebt ingevuld, klikt u op “Opslaan”.
N.B.: let op de sluitingsdatum, die is strikt 29 dagen voor de examendatum!
Soms raakt een examen voor de normale sluitingsdatum al volgeboekt. De aanmelding sluit dan en u kunt dan kiezen voor een volgend examen.

N.B.: betaal direct na de aanmelding het examengeld (zie ‘Examengeld’ op deze website). Het moet uiterlijk drie weken voor de examendatum zijn ontvangen!

 

De resterende examendata en tijden voor 2017 zijn:

6 september in Veldhoven, NH Koningshof; F om 13.00 uur, N om 15.15 uur (inschrijving open)

1 november  in Nieuwegein, Meeting District; F om 13.00 uur, N om 15.15 uur (inschrijving gaat rond 10 augustus open)

De voorlopige planning van examendata in 2018 is:

10 januari in Amersfoort

7 maart in Nieuwegein

Kandidaten die tijdig hebben betaald krijgen  1 à 2 weken voor het examen de uitnodiging tot deelname. Een factuur wordt niet afgegeven. De uitnodiging geldt als betalingsbewijs. De uitnodiging moet worden meegenomen naar het examen en bevat uw tafelnummer, de begintijd van het examen, het exacte adres van de examenlocatie en, indien nodig, aanwijzingen voor de bereikbaarheid.