Examendata

Aanmelding voor een examen gaat met het formulier op deze website. U krijgt een keuzevakje waarmee u het soort examen kunt kiezen. Klik op het driehoekje om alle examens die open staan te zien. Kies ook de betalingswijze van het examengeld (iDeal of overmaken). Als u het formulier hebt ingevuld, klikt u op “Opslaan”. Uw inschrijving wordt met een e-mail bevestigd.
N.B.: let op de sluitingsdatum, die is strikt 29 dagen voor de examendatum!
Soms raakt een examen voor de normale sluitingsdatum volgeboekt. Dan sluit de aanmelding en kunt u kiezen voor een volgend examen.

N.B.: betaal liefst met iDeal, of anders zo spoedig mogelijk na de aanmelding. Uw betaling moet uiterlijk drie weken voor de examendatum zijn ontvangen. Zie ook de pagina ‘Examengeld’ op deze website.

In 2018 worden examens gehouden op:

7 maart in het Meeting District te Nieuwegein (inschrijving open)

16 mei in Het Markehuus te Assen (inschrijving open)

29 mei in het Groen van Prinstererlyceum te Vlaardingen (nog niet open, N.B.: dit is een dinsdag!)

5 september in Veldhoven

7 november in Nieuwegein

Kandidaten die tijdig hebben betaald krijgen  1 à 2 weken voor het examen de uitnodiging tot deelname. Een factuur wordt niet afgegeven. De uitnodiging moet worden meegenomen naar het examen en bevat uw tafelnummer, de begintijd van het examen, het exacte adres van de examenlocatie en, indien nodig, aanwijzingen voor de bereikbaarheid.