Examendata

Aanmelding voor een examen gaat met het formulier op deze website. U krijgt een keuzevakje waarmee u het soort examen kunt kiezen. Klik op het driehoekje om alle examens die open staan te zien. Kies ook de betalingswijze van het examengeld (iDeal of overmaken). Als u het formulier hebt ingevuld, klikt u op “Opslaan”. Uw inschrijving wordt met een e-mail bevestigd.
N.B.: let op de sluitingsdatum, die is strikt 29 dagen voor de examendatum!
Soms raakt een examen voor de normale sluitingsdatum volgeboekt. Dan sluit de aanmelding automatisch. De keuzemogelijkheid voor dat examen verdwijnt dan van het aanmeldformulier. U kunt dan nog wel kiezen voor een volgend examen.

N.B.: betaal liefst met iDeal, of anders zo spoedig mogelijk na de aanmelding. Uw betaling moet uiterlijk drie weken voor de examendatum zijn ontvangen. Zie ook de pagina ‘Examengeld’ op deze website.

 

Alle schriftelijke examens zijn op een woensdagmiddag, tenzij anders aangegeven.
Het F-examen begint om 13.00 uur en het N-examen om 15.15 uur (maar Assen: 15.00 uur).

In 2018 worden geen examens meer gehouden.

Examens 2019
In 2019 worden op onderstaande data en locaties examens afgenomen:

9 januari in conferentiecentrum De Schakel, Nijkerk (inschrijving gesloten)
6 maart in het Meeting District, Nieuwegein (inschrijving open)
15 mei in Het Markehuus, Assen (inschrijving open)
23 mei in Vlaardingen (n.b. dit is op een donderdag!)
4 september in Veldhoven
6 november in Nieuwegein

 

Kandidaten die tijdig hebben betaald krijgen  1 à 2 weken voor het examen de uitnodiging tot deelname. Een factuur wordt niet afgegeven. De uitnodiging moet worden meegenomen naar het examen en bevat uw tafelnummer, de begintijd van het examen, het exacte adres van de examenlocatie en, indien nodig, aanwijzingen voor de bereikbaarheid.