Examenuitslag /actuele informatie

Voor een N-examen bent u geslaagd met 29 of meer antwoorden goed (maximaal 11 fout).

Voor een F-examen bent u geslaagd met 35 of meer antwoorden goed (maximaal 15 fout).

Na het examen worden de scores van alle deelnemers toegezonden aan Agentschap Telecom, waarna Agentschap Telecom de persoonsgegevens van alle geslaagden controleert en invoert in de gebruikersdatabase, zodat een geslaagde kan inloggen op zijn persoonlijke pagina om zijn roepletters te registreren. Dit kan enkele weken duren. Hierna wordt het examen vastgesteld met een beschikking. Nadat de Stichting Radio Examens de beschikking heeft ontvangen worden de deelnemers zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


Actueel:

18 september 2018
Vandaag hebben we de beschikking ontvangen van de examens van 5 september. Dit betekent dat de resultaten van de examens nu formeel zijn vastgesteld. De brieven waarin de examenuitslag staat zijn vandaag aan de kandidaten verzonden. Iedereen die geslaagd is: gefeliciteerd. Voor degenen die niet geslaagd zijn: veel succes bij een volgende poging.

13 september 2018
Wij verwachten op heel korte termijn het formele bericht te ontvangen dat de examens van 5 september zijn vastgesteld. Amateurs die al als N-amateur geregistreerd waren en op 5 september voor het F-examen geslaagd zijn, kunnen op dit moment hun nieuwe roepletters al aanmelden in het gebruikersregister. Zodra wij de schriftelijke bevestiging ontvangen hebben, versturen wij de brieven met daarin de officiële uitslag.


6 september 2018

Op 6 september 2018 zijn de resultaten van de examens verzonden aan het Agentschap Telecom. Het Agentschap Telecom heeft de ontvangst van de resultaten en het rapport van bevindingen inmiddels bevestigd.

Het Agentschap Telecom zal nu de persoonsgegevens van alle geslaagden controleren en invoeren in de gebruikersdatabase. Dit kan enkele weken duren. Hierna wordt het examen vastgesteld met een beschikking. Zodra de beschikking is ontvangen, ontvangen de geslaagden hiervan bericht. Daarna wordt de officiële uitslag van het examen door ons verzonden.

5 september 2018
Op 5 september deden 26 kandidaten het F-examen. Hiervan hebben 14 kandidaten het examen voldoende afgelegd* (53,8%).
Ook namen 21 kandidaten deel aan het N-examen. Van deze groep hebben er 17 het examen met voldoende goede antwoorden afgelegd* (80,3%).

*De hier genoemde aantallen zijn onder voorbehoud van goedkeuring door het Agentschap Telecom.

Hieronder is een overzicht met de goede antwoorden te downloaden.

Antwoorden N-examen 05092018 Veldhoven

Antwoorden F-examen 05092018 Veldhoven